Cine suntem?

Despre firma de transport
NordStar Logistik


Suntem o companie fondată și condusă de persoane dinamice și motivate, care crede cu tărie că externalizarea în domeniul transporturilor constituie o alternativă viabilă și eficientă în ceea ce privește reducerea costurilor.
Suntem una dintre puținele companii profesioniste de brokeraj în transporturi, care încearcă să le ofere clienților o platformă integrată prin intermediul căreia toate părțile implicate să poată interacționa cu ușurință.

Ce
facem?

Servicii de transport


Reprezentând interesele multor companii mari, dar și de nivel mediu și mic din întreaga Europa, misiunea NordStar este de a personaliza serviciile în interesul clienților, de a înțelege care le sunt așteptările și de a încerca să le îndeplinească cu fidelitate.
Suntem o companie care oferă soluții ! Tratăm fiecare potențial client cu interes și seriozitate, căutând rezolvare pentru orice provocare!
Indiferent de profilul companiei dumneavoastră, soluțiile noastre dezvoltate individual conform necesităților și așteptărilor, va vor aduce acel plus de valoare și de competitivitate de care are nevoie orice afacere!
 

Cum
va putem ajuta?

Dacă sunteți un transportator care dorește să lucreze pe un contract solid și stabil, fără bătăi de cap și birocrație ridicată, dacă sunteți o casă de expediții care are nevoie de o flotă constantă pentru derularea contractelor sau dacă sunteți un producător sau distribuitor în căutare de servicii constante de transport, noi suntem soluția perfectă!
Va putem pune la dispoziție consultanța și expertiza noastră în domeniul transporturilor, sub formă de servicii personalizate pentru fiecare client în parte, care vă vor ajuta să fiți mai eficient și să vă reduceți costurile.