10 ani de soluții inovative la provocări logistice și de transport.
10 YEARS OF MOVING FORWARD.

EXPLORE

De 10 ani oferim soluții inovative la provocări logistice și de transport.

Experiența Nordstar ca furnizor de servicii 3PL ne permite să dezvoltăm soluții personalizate pentru toate părțile implicate în procesul logistic.

Relațiile bune cu propria rețea de peste 150 de transportatori ne mențin capacitatea în timpuri de boom economic și în timpuri de criză.

Parteneriatele puternice cu case de expediții mari din Scandinavia și Europa ne asigură un flux constant de contracte de transport.

Informațiile dinamice ale acestui sistem logistic stau la baza instrumentului digital integrator pe care l-am dezvoltat pentru producători, case de expediții și transportatori – Nordstar One.

Nordstar One este o platformă digitală de transport / expediții care eficientizează prin transparență procesul logistic și permite dispecerilor să facă mai mult, mai bine.

Partener logistic pentru operațiunile de transport în Europa, Nordstar Freight furnizează servicii integrate, de la expediție la planificare și optimizare a costurilor.

Oferim soluții punctuale și pe termen lung.

  • Consultanță în optimizarea costurilor
  • Rețea de transportatori profesioniști
  • Planificarea transporturilor și coordonarea șoferilor

Nordstar Control Tower oferă dispecerat digitalizat cu dispeceri specializați prin intermediul platformei Nordstar One.

Nordstar One

Disponibil acum pentru testare în varianta Beta.

Nordstar One este un instrument digital integrator care eficientizează contractele de transport prin administrare eficientă a datelor și comunicare transparentă între toate părțile contractului de transport.

Echipa

Oamenii noștri sunt forța noastră.

Ne mândrim cu o echipă formată din dispeceri bine pregătiți și experți în logistică, aflați în flux constant de comunicare cu șoferii și clienții noștri.

Dispecerii Nordstar asigură asistență în limbile engleză, română, bulgară, maghiară și rusă și sunt întotdeauna în controlul aspectelor legale sau logistice ale rutelor administrate.

Dispecerii noștri sunt nucleul Nordstar Control Tower.

Oamenii Nordstar

Noutăți Covid

Suntem conectați în toate statele tranzitate de rutele pe care le acoperim. Află aici cele mai noi informații legate de transporturi!

AFLĂ MAI MULTE

News

Digitalization from inside out

Drivers are an important part of freight forwarding. Our aim is to facilitate better infrastructure and support for drivers, in order for them to give their best results. We provide drivers with a digital companion on the road, an enhancer and facilitator of their processes. A tool that eliminates those moments when you think to yourself you could have done better if you had more info, more time, more flair: Nordstar One.

READ MORE

Cu birouri în București, Cluj, Bacău, Sofia și Ruse, suntem deschiși pentru noi parteneriate și mereu în contact cu partenerii noștri.