За нас / Визия на Nordstar

Ние сме компания, която предлага решения!


За нас - ние сме екип от млади и мотивирани хора, чиято основно убеждение се основава на необходимостта и значението на ефективното и жизнеспособно управление на независими транспортни фирми, независимо от техния размер. Нашата цел е да създадем помещения, които да предоставят стабилни и надеждни услуги на нашите клиенти, да управляват транспортните си ресурси професионално по такъв начин, че да създават конкурентни предимства, дългосрочна добавена стойност и допълнителни печалби.

Нашата мисия - е да преодолеем бариерите между Изтока и Запада като създадем мостове между компании и хора и действаме като предпочитана компания на Източния 3PL пазар, точно представяйки специалните нужди на доставчиците на товарни услуги, от една страна, и превозвачите, от друга страна

Вие логистична компания ли сте?

в търсене на превозвачи, за да разширите операциите си?

При поискване можем да ви предложим персонализирани консултации в областта на транспорта, за да Ви помогнем да оптимизирате разходите си и да увеличите приходите си.
Разберете повече

Превозвач ли сте?

и имате камиони, които са на разположение за дългосрочни договори?

Ако сте превозвач, който иска да работи със солиден и стабилен договор, без главоболия и голяма бюрокрация, ние сме перфектното решение!
Разберете повече

Нарастващият ни брой …вашите нарастващи възможности!

200

доволни клиенти


150

подизпълнители


20

маршрута


4

местоположения


Свържете се с нас

За въпроси
Можете да се свържете с нас:

+40 31 860 22 48


office@nordstar-logistik.com
contract@nordstar-logistik.com