Кои сме ние?

за
NordStar Logistik


Ние сме компания, основана и управлявана от динамични и мотивирани хора, която твърдо вярва, че аутсорсингът в транспортния сектор е жизнеспособна и рентабилна алтернатива.
Ние сме една от малкото професионални брокерски транспортни компании, които се опитват да осигурят на нашите клиенти интегрирана платформа, чрез която всички заинтересовани страни могат лесно да взаимодействат.

Какво
правим?


Представлявайки интересите на много големи компании, както и средни и малки компании в цяла Европа, мисията на NordStar е да персонализира услугите в интерес на клиентите, да разбере техните очаквания и да се опитаме да ги удовлетворим с лоялност.
Ние сме компания, която предлага решения! Ние се отнасяме към всеки потенциален клиент с интерес и сериозност, търсейки решение за всяко предизвикателство!
Независимо от фирмения Ви профил, нашите решения, разработени индивидуално според вашите нужди и очаквания, ще Ви донесат добавената стойност и конкурентоспособност, от които се нуждае всеки бизнес!
 

Как
можем да ви помогнем?

Ако сте превозвач, който иска да работи със солиден и стабилен договор без главоболия и голяма бюрокрация, ако сте спедитор, който се нуждае от постоянен автопарк, за да изпълнявате договорите си или ако сте производител или дилър в търсене на регулярни транспортни услуги, ние сме перфектното решение!
Ние можем да Ви предоставим консултации и транспортна експертиза под формата на персонализирано обслужване на клиентите, което ще ви помогне да станете по-ефективни и да намалите разходите си.